Sammendrag

Kit med beten som Team CWC valde at fiska med under opptaken av pikefight 2020!

Produktinformasjon

Sett med lokker som Team CWC brukte i pikefight 2020-konkurransen!

Jonny Vobbler 13/15cm
Det er egentlig ikke nødvendig å si noe om dette lokket bortsett fra at du VIRKELIG trenger en i agnboksen din, det er bare sånn det er!

Fungerer når alt annet ikke vil og handlingen ikke kan ignoreres av gjedder og vil resultere i de mest brutale bitt. Det gjør denne lokken til et "must have" i oppsettet ditt.

Jonny Vobbler er designet av Jonny Thofeldt og er nå produsert i plast av Strike Pro. Har en attraktiv gyngende handling og med sin leppe vil den gå dypere enn vanlige hardbaits. Kan rykkes hjem med pauser som imiterer oppførselen til en såret fisk, noe som gjedder ikke kan motstå!

Du kan tilpasse dybden ved å heve eller senke roptip, hvis du ønsker å få den ned enda dypere kan den tynges ned uten å miste sin attraktive handling.

Også tilgjengelig i en mindre versjon i størrelse 13cm/50g for dager da gjedde foretrekker mindre agn.

• Lengde: 13/15 cm
• Vekt: 50/82g

Pig Shad 23cm
Pig Shad har en forførende rullende handling mens hodet vugger fra side til side. Halen padler og vrir seg med lav hyppighet. En perfekt imitasjon av en skadet agnfisk som sakte trasker frem med sin siste styrke!

Pig Shad har en unik profil som ligner en fet agnfisk. Den er utmerket å bruke med jigheads eller med BFT Flexhead Pike. Med en BFT Pike Center Pin kommer den utrolige rullende handlingen til denne lokken virkelig til syne. Rig den til med BFT Tandem Rig og hent den sakte over grunne områder. Chomp! Chomp!

• Lengde: 23 cm
• Vekt: 90g

Pig Shad Junior 20cm (2-pakning)
Pig Shad Jr har en forførende rullende handling mens hodet vugger fra side til side. Halen padler og vrir seg med lav hyppighet. En perfekt imitasjon av en skadet agnfisk som sakte trasker frem med sin siste styrke!

Pig Shad Jr er utmerket å bruke med BFT Flexhead Pike jigghode eller grunt rigget med BFT Pike Shallow Screw. Pig Shad Jr har en ugressfri spor på baksiden, så prøv også å rigge den med en Owner Beast 10/0-krok for en ugressfri presentasjon!

• Lengde: 20 cm
• Vekt: 50 g
• 2stk

Pig Shad Tournament 18cm (2-pack)
Leter du etter den perfekte svømmeaktiviteten og størrelsen for gjeddefisket ditt? Ikke lete lenger!

Pig Shad Tournament er det siste tilskuddet til Pig Shad-familien, 18 cm lang og 30 g, den har alle kvalifikasjoner for å flytte enhver gjedde til å slå.

Utformet som et mindre gjeddefiskekompliment til Pig Shad Junior, er krokføringssporet på baksiden gjort dypere og en sporinngang på magen er lagt til, noe som gjør den ideell for turneringsfiskere!

Optimal størrelse av Owner Beast Weedless krok er 8/0. Lokken er laget for å passe 10/0 også.

• Lengde: 18 cm
• Vekt: 30 g
• 2 stk
Vis mer Vis mindre

Spesifikasjoner

Relaterte reportasje og guider

There are currently no blogs connected to this article.

Vurderinger

Les alle anmeldelser Lukk
Ingen anmeldelser enda.
Lagre

Inngår i produktserien:

Se hele serien