Sammendrag

Dette inline lokket er designet for å fange mer fisk - og miste mindre! Den vil kaste langt og har en stor uregelmessig handling som vil tiltrekke fisk langveisfra.

Produktinformasjon

Westin D360° PT 8g 5cm er en inline sluk som er designet for å fange mer fisk - og miste mindre! Den vil kaste langt og har en stor uregelmessig handling som vil tiltrekke fisk langveisfra. Sporadiske spinnstopp vil få den til å spinne og rotere for å tiltrekke seg enda flere ørreter.

10g-ørretversjonen er designet for put & ta fiske så vel som andre typer ørretvann hvor ørreten noen ganger pleier å være veldig sky. Om nødvendig D360° kan fiskes i et ekstremt sakte tempo og fortsatt beholde sin livlige handling. Dette vil utgjøre en enorm forskjell i fangstraten på høytrykksvann. De mange kontrastfargene foran/bak er en annen funksjon som vil gjøre en stor forskjell. Når du fisker vill ørret i alpine innsjøer, er denne lille D360° er verdt et forsøk. Den vil fange både mange og store ørreter.

Riggetips: Kjør snøret gjennom lokket og bruk en liten rund eller oval perle for å beskytte knuten før du knytter snøret til en enkelt- eller diskantkrok etter eget valg. Hvis du foretrekker en frittsvingende krok, anbefaler vi å montere kroken på en oval delt ring og knytte knuten til den dobbelttrådete delen av ringen.

  • Blyfri konstruksjon
  • Materiale: Sink
  • Flere UV-, FluoMax- og Glow-farger
  • Flere kontrastfarger foran/bak
  • Inline-konsept – mist mindre fisk!
  • Designet og utviklet i Skandinavia


Lengde: 5 cm
Vekt: 8 g

Vis mer Vis mindre

Spesifikasjoner

Beitelengde: 3,5 cm , 4,5 cm , 5 cm , 5,5 cm
Slukfarge: Glow Moon , Glow Moonshine , Juicy Burst , Lime Burst , Miami , Miami Pink , Opal Burst , Orange Albino , Pika , Pink Snowflake , Snowflake , Summer Burst , Tropical , Yellow Albino
Vekt: 10 g , 3 g , 8 g

Relaterte reportasje og guider

There are currently no blogs connected to this article.

Vurderinger

Les alle anmeldelser Lukk
Ingen anmeldelser enda.
Lagre

Inngår i produktserien:

Se hele serien