Fiskedress

De beste klærne for ditt fiske! Gode fiskeklær er avgjørende for oss sportsfiskere. Hvis du kler deg rett ved sjøen, er opplevelsen så mye bedre, og det er verdt å investere i vind & vanntette plagg. Det beste du kan ha er Gore-Tex, men hvis det smaker godt, koster det. Vi har en flott blanding av fiskeklær som passer alle budsjetter og lagerklær som vi har testet selv og vet holder, men hvis du vil være 100 % sikker på å holde deg tørr i all slags vær, er Gore-Tex eller Galon veien å gå .

Vannsøyle er angitt i millimeter og betyr vanntrykket som materialet tåler på høyre side før vannet trenger gjennom plagget. Dette er testet i laboratorier etter internasjonale testmetoder. Vannsøyle er et mål på hvor vanntett et plagg er og forteller deg hvor mye vanntrykk et plagg tåler før vann trenger inn og du blir våt.

Til hverdagsbruk i lett regn, en vannsøyle på 5 stk. 000 mm er ofte nok til å holde deg tørr. Det er imidlertid vanlig å angi 10 000 mm vannsøyle som minimumsgrense for når et plagg er helt vanntett. De fleste fiskeklær i området 1500-2000 SEK har en vannsøyle på 8000 mm. Vanntettheten til Gore-Tex® klær varierer, men alle plagg er godt over grensen for hva som regnes som vanntett. På de mest avanserte plaggene, Gore-Tex® selv sier at vannsøylen er minst 28 000 mm, med tanke på at bare ved å sette seg ned, knele osv., skaper du et høyere trykk som kan overstige plaggets klassifisering, slik at vann kan trenge inn. Dette betyr ikke at det er feil på det aktuelle plagget, bare at du har overskredet plaggets vurdering.

Nøl ikke med å ringe, maile eller komme inn i butikken for å få hjelpen du trenger å være fornøyd og ha klær du kan bruke og ha glede av i mange år fremover.
Vis mer Vis mindre
Kategorier
Filter
Produkter